Deel dit met anderen! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter

PERSBERICHT15/12/2017

Ger Mulders vertrekt uit actieve politiek.sec


In de gemeenteraadsvergadering van 25 januari 2018 zal Ger Mulders afscheid nemen als raadslid van de Gemeente Mook en Middelaar.

Ger is een zeer betrokken persoon die graag voor iedereen klaar staat. De dorpspolitiek gaat hem aan het hart. Hij vindt dat de DGP door moet gaan op de ingeslagen weg naar verjonging en vernieuwing. Met deze stap biedt hij die ruimte. Hij sluit hiermee een imposante periode af van 40 jaar actieve politiek.

Hij was in deze periode 3 keer lijsttrekker voor de DGP (DorpsGroepering Pouwels), 32 jaar raadslid waarvan 16 jaar fractievoorzitter. Daarvoor was hij politiek actief voor de lokale partijen VDP (Vrije DorpsPartij). In 1981 is Ger overgestapt naar de Groepering Pouwels.

De DGP verliest met zijn vertrek een belangrijke schakel tussen onze burgers en de lokale politiek. Voor de DGP was hij dé verbindende factor, hij weet als geen ander wat er leeft onder de bevolking.

 

1 reactie

  1. Herman
    Herman on 21-12-’17 13:53

    jammer ik hield van ger

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.