Deel dit met anderen! These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • PDF
  • Twitter

Huurwoningen voor starters8/01/2018

DGP blijft zich inzetten voor starters en jongerensec


3 vliegen in één klap. Een pand dat langs de rijksweg staat weg te kwijnen omzetten naar duurzame betaalbare huurwoningen voor jongeren en starters.

De DGP zet zich binnen de gemeenteraad in voor betaalbare woningbouw en een kans voor iedereen om zich thuis te voelen in onze mooie gemeente. Daarom hebben wij al meerdere moties ingediend om het college met deze opdracht op pad te sturen. Wij zijn daarom erg blij met particuliere initiatieven die aan dit doel voldoen. 

Jongeren en starters verdienen positieve medewerking vanuit ons gemeentehuis. Als deze twee elementen samenkomen, dan kunnen er prachtige initiatieven ontstaan, zoals nu de plannen in Molenhoek. 

Zit daarmee het werk erop? Zeker niet! Wij blijven ons inzetten voor betaalbare woningbouw, nu en in de toekomst. En ja, dat is soms erg lastig, maar dat houdt ons niet tegen!

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.